DIENSTEN

Wij zetten jou, jouw team en organisatie in beweging. We zorgen dat jij, leidinggevende medewerkers en teams doorontwikkelen, groeien en professionaliseren.
We doen dat met veranderings- en ontwikkelingstrajecten, advies en ondersteuning op HRM/HRD-gebied, maatwerktrainingen en Birkman coaching. Mooie woorden. Maar wat houdt dat in?

Lees meer over:

VACATURES BIJ ONZE RELATIES

Vacature Enthousiaste Mensgerichte Assistent Bedrijfsleider

Op de grens van Brabant en Limburg ligt Kwekerij De Maris in het mooie Grashoek. Zij telen daar zeer innovatief de meest smaakvolle komkommers in bijna 7 hectare moderne kas. Ook sorteren en verpakken zij met behulp van de nieuwste logistieke mogelijkheden. 

Om mens en organisatie in goede banen te blijven leiden, is dit gezonde familiebedrijf op zoek naar een Enthousiaste Mensgerichte Assistent Bedrijfsleider. 

Klik hier voor meer informatie over de functie van Enthousiaste Mensgerichte Assistent Bedrijfsleider. 

Vacature Bedrijfsleider en Teeltspecialist (ervaren of junior)

Kwekerij Moors is een leuk en professioneel familiebedrijf dat paprika’s teelt in Someren en Asten. Vanwege hun groeiende ambities, zijn zij per direct op zoek naar een gemotiveerde Teeltspecialist (ervaren of junior) en Bedrijfsleider. 

Als Bedrijfsleider word je verantwoordelijk voor mens en organisatie in de teelt van paprika’s op één of meerdere locaties.
Je overlegt met de teeltspecialist en stemt samen de werkzaamheden af. Een zeer uitdagende en afwisselende functie voor de aanpakker die ervan houdt om mens en organisatie perfect neer te zetten en te begeleiden.
Klik hier als je gaat voor de rol van Bedrijfsleider.

Als Teeltspecialist wordt jouw kennis en enthousiasme gevraagd om de teelttechniek steeds verder te verbeteren en door te ontwikkelen. Heb je interesse of al achtergrond in teelt dan word je van harte uitgenodigd om kennis te komen maken.
En natuurlijk ook als je nog weinig ervaring hebt en enthousiast, leergierig en resultaatgericht bent ingesteld. 
Klik hier als je gaat voor de rol van Teeltspecialist (ervaren of junior).

Vacature Medewerker Glastuinbouw met doorgroei naar leidinggevende functie/rol

Nature’s Green Group teelt komkommers en trostomaten op een modern glastuinbouwbedrijf van 11 hectare, gevestigd in Maasbree (Siberië), Noord-Limburg.

Vanwege ontwikkeling en professionalisering zijn zij op zoek naar een Medewerker Glastuinbouw met doorgroei naar leidinggevende rol. In deze afwisselende functie word je opgeleid mbv een gedegen inwerkplan en een ontwikkelingstraject binnen een hecht team. Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe stap en wil je doorgroeien naar een leidinggevende functie? Klik op de naam van de functie voor meer informatie. 

Vacature Hoofd en Assistent Hoofd Logistiek

Gubbels Kwekerijen teelt en verpakt kwalitatief hoogwaardige paprika’s (29 ha) en asperges (12 ha) vanuit Noord Limburg voor de (inter)nationale markt.

Vanwege ontwikkeling en professionalisering zijn zij op zoek naar een Hoofd Logistiek en Assistent Hoofd Logistiek. In deze mooie functies word je gedegen opgeleid mbv een inwerkplan en een ontwikkelingstraject. Interessante en uitdagende functies in een groeiend en professionaliserend bedrijf. Klik op de naam van de functie voor meer informatie.

Vacature Hoofd Technische Dienst

Van Gog Kwekerijen is een innovatief glastuinbouwbedrijf dat vanuit Horst, Helmond en Asten, komkommers, aardbeien en tomaten teelt en verpakt voor de internationale markt. Ter versterking van hun bedrijven zijn zij op zoek naar een veelzijdig: Hoofd Technische Dienst (TD).

Klik hier voor meer informatie over deze uitdagende en afwisselende functie.

Vacature Fiscalist

Van Gennip Schrieks financiële en fiscale adviezen verzorgt juridisch, fiscaal, administratief en economisch advies vanuit Someren (ZO-B) gericht op ondernemers en toonaangevende bedrijven in de agrarische sector en het MKB.
Vanwege versterking van het kantoor en dienstverlening voor hun gewaardeerde relaties, zijn zij per direct op zoek naar een: 

Fiscalist (met mogelijkheden tot participatie)

Heb je interesse en wil je meer uitgebreide informatie over deze veelzijdige, uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden en toekomstperspectief? Klik dan hier voor de uitgebreide vacatureomschrijving.