NIEUWS EN TIPS

10.PNG

Stoptober

Aangezien we vanuit AgriCoach vitaliteit en duurzame inzetbaarheid 1 van de belangrijke pijlers vinden voor een gezonde en energieke medewerker, brengen wij Stoptober onder de aandacht.

Wil je weten hoe wij vitatiteit- en duurzame inzetbaarheid van je medewerkers kunnen verbeteren?  Plan dan een afspraak in voor een HR Scan. Dan weet je binnen een uur hoe je ervoor staat. 

Stoptober werkt! Uit onderzoek van het AMC in 2017 is gebleken dat 70% het volhoudt. Bijna de helft is 3 maanden later nog steeds gestopt.

Een hogere slagingskans met Stoptober! Dit percentage is vijf keer zo hoog als een 'gewone' stoppoging, zo laat het onderzoek van de afdeling sociale geneeskunde van het AMC zien.

Je zelfvertrouwen groeit! De belangrijkste redenen die deelnemers geven waarom Stoptober voor hen werkt: de Stoptober-app (38%), samen stoppen (37%), steun (38%) en tijdsaanduiding (30%).

Ga jij samen met vele andere ook deze dappere stap zetten naar een gezonder en energieker leven? Zie voor meer info: https://stoptober.nl/over-stoptober/

Bron: Stoptober.nl

 

1.jpg

SLIM SUBSIDIE VANAF 1 APRIL

"Wil je samen leren, ontwikkelen, veranderen en professionaliseren met je medewerkers in het bedrijf?”

Kies dan voor de SLIM subsidieregeling! Met de SLIM (Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen) wil het kabinet (Minister Koolmees van Sociale zaken en Werkgelegenheid), investeren in het blijvend leren en ontwikkelen van medewerkers, teams en organisatie van het bedrijf.

Lees verder
2.jpg

SAMENWERKING BIRKMAN.NL

Vanaf 2003 werkt AgriCoach met de Birkman methode in de agrarische sector. Al vele agrarische bedrijven hebben wij mbv de Birkman informatie vooruit mogen helpen in persoonlijke coaching, loopbaanbegeleiding, teamontwikkeling, sollicitatie/werving/selectietrajecten of bij ontwikkelings- en professionaliseringstrajecten.

Lees verder
3.jpg

INSPIREER JONGEREN VOOR EEN FUNCTIE IN DE SECTOR

“Het is jammer dat van de 8880 werknemers die de glastuinbouw jaarlijks verlaten, 67 procent jonger dan 25 jaar is. Veel van die vertrekkende jongeren zullen nog willen studeren, maar waarom komt een groot deel van 67 procent niet terug naar de glastuinbouwsector?"

Lees verder
4.jpg

AANKONDIGING

Per 5 april 2019 hebben Simone Rademakers en Bas van Loon AgriCoach vof opgericht.

Hiermee komt Simone het team versterken, verdiepen, verbreden en continueren ten gunste van de relaties van AgriCoach. Simone is ruim 20 jaar werkzaam in vak van HRM/HRD & Organisatieadvies. Zij heeft haar ervaring opgedaan binnen het MKB en grote bedrijven in diverse sectoren.

Lees verder