NIEUWS

32.jpg

Ook mens & organisatie doorontwikkelen en professionaliseren?

Je hebt een visie voor jouw bedrijf met de stip aan de horizon. Maar hoe bereik je dit? Eén ding is zeker: met stilstaan kom je er niet. En jouw mensen en team ook niet. Het is samen in beweging komen. Samen ontwikkelen, leren en professionaliseren om mee te groeien in het bedrijf.

Wij ondersteunen je bij de nodige transitie en ontwikkeling die jij met jouw bedrijf wilt maken. Met name op het gebied van mens en organisatie. Als adviseur, mede kartrekker en uitvoerder. We denken en doen. Indien nodig of gewenst, begeleiden we het veranderings- en professionaliseringstraject van A tot Z.

28.jpg

Is HR in jullie bedrijf al toekomstproof?

Met onze HR scan heb je snel en concreet inzicht hoe het staat met HR in jullie bedrijf. Zeg maar alles op het gebied van mens en organisatie. Zowel kwalitatief en kwantitatief. En kan worden verbeterd vanuit goed werkgeverschap of nodig om te voldoen aan wet- en regelgeving.

Onderwerpen die worden belicht zijn bijvoorbeeld: organisatiestructuur- en cultuur, inzet vaste en (inhuur) van flexibele arbeidskrachten, arbeidsvoorzieningen- en voorwaarden, arbo en verzuim, werkprocessen- en procedures, HR-gesprekcyclus, persoonlijke ontwikkelingsgesprekken, scholingsplannen en werving-, selectie- en sollicitatietrajecten.

27.jpg

Op zoek naar een (tijdelijke) HR Specialist?

Een specialist die alles weet over het Human Resource Management en Human Resource Development.

Zeg maar alles wat met mens en organisatie te maken heeft.

Bepaald niet de hobby van de meeste ondernemers en leidinggevenden. Maar wel die van ons.

Daarom adviseren wij je graag over (noodzakelijke) HRM- en HRD-vraagstukken, beleid en uitvoering in het kader van goed werkgeverschap.

Jaarrond, op vaste momenten met een afgesproken frequentie. Fysiek of op afstand. Voor rust en ontzorging.

26.jpg

Een nieuw jaar!

Hoe ga jij jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling voortzetten?

Hoe blijven jullie als team samen leren, doorontwikkelen en professionaliseren?

Is het HRM en HRD in jullie bedrijf al op orde en toekomstproof?

..... ?

Ook in 2021 staat het team van AgriCoach weer voor je klaar.

We helpen je graag vooruit met doorontwikkeling en professionalisering van jou, je collega's, team(s) en organisatie van het bedrijf.

Zet in op Talent

Wil je oriënteren op of werken in en voor een modern en innovatief agrarische bedrijf?
Het team van AgriCoach versterkt en verstevigd mensen, teams en de organisatie van bedrijven in de agrarische sector in met name Midden en Zuid Nederland. Het gaat hierbij om moderne en ambitieuze productiebedrijven, gelieerd MKB of adviesorganisaties. Zij willen hun visies en stip op de horizon waar maken dmv doorontwikkeling en professionalisering. En hebben misschien jou daar wel voor nodig. Daarom zijn wij voor hen permanent op zoek naar competente leidinggevende en/of specialistische medewerkers. Leidinggevenden op het gebied van teelt, logistiek, operatie/productie, techniek, energie, finance & control, verkoop en marketing. We weten wat er bij hen speelt in het kader van hun professionalisering. Bij onze diensten vind je meer informatie over de openstaande vacatures bij onze gewaardeerde relaties. Ook kun je een open sollicitatie doen bij ons waarin je interesse, motivatie en ambitie kenbaar maakt. Begrijp ons goed. We zijn geen uitzendbureau of recruitmentbureau. Wij denken alleen mee met de vacatures bij onze relaties aangezien we met hen bouwen aan hun teams en organisatie. Het spreekt voor zich dat we je reactie uiterst discreet en AVG proof verwerken. Contactpersoon in deze is Simone Rademakers.

10.PNG

Stoptober

Aangezien we vanuit AgriCoach vitaliteit en duurzame inzetbaarheid 1 van de belangrijke pijlers vinden voor een gezonde en energieke medewerker, brengen wij Stoptober onder de aandacht.

Wil je weten hoe wij vitatiteit- en duurzame inzetbaarheid van je medewerkers kunnen verbeteren?  Plan dan een afspraak in voor een HR Scan. Dan weet je binnen een uur hoe je ervoor staat. 

Stoptober werkt! Uit onderzoek van het AMC in 2017 is gebleken dat 70% het volhoudt. Bijna de helft is 3 maanden later nog steeds gestopt.

Een hogere slagingskans met Stoptober! Dit percentage is vijf keer zo hoog als een 'gewone' stoppoging, zo laat het onderzoek van de afdeling sociale geneeskunde van het AMC zien.

Je zelfvertrouwen groeit! De belangrijkste redenen die deelnemers geven waarom Stoptober voor hen werkt: de Stoptober-app (38%), samen stoppen (37%), steun (38%) en tijdsaanduiding (30%).

Ga jij samen met vele andere ook deze dappere stap zetten naar een gezonder en energieker leven? Zie voor meer info: https://stoptober.nl/over-stoptober/

Bron: Stoptober.nl

 

1.jpg

SLIM SUBSIDIE VANAF 1 APRIL

"Wil je samen leren, ontwikkelen, veranderen en professionaliseren met je medewerkers in het bedrijf?”

Kies dan voor de SLIM subsidieregeling! Met de SLIM (Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen) wil het kabinet (Minister Koolmees van Sociale zaken en Werkgelegenheid), investeren in het blijvend leren en ontwikkelen van medewerkers, teams en organisatie van het bedrijf.

Lees verder
2.jpg

SAMENWERKING BIRKMAN.NL

Vanaf 2003 werkt AgriCoach met de Birkman methode in de agrarische sector. Al vele agrarische bedrijven hebben wij mbv de Birkman informatie vooruit mogen helpen in persoonlijke coaching, loopbaanbegeleiding, teamontwikkeling, sollicitatie/werving/selectietrajecten of bij ontwikkelings- en professionaliseringstrajecten.

Lees verder
3.jpg

INSPIREER JONGEREN VOOR EEN FUNCTIE IN DE SECTOR

“Het is jammer dat van de 8880 werknemers die de glastuinbouw jaarlijks verlaten, 67 procent jonger dan 25 jaar is. Veel van die vertrekkende jongeren zullen nog willen studeren, maar waarom komt een groot deel van 67 procent niet terug naar de glastuinbouwsector?"

Lees verder
4.jpg

AANKONDIGING

Per 5 april 2019 hebben Simone Rademakers en Bas van Loon AgriCoach vof opgericht.

Hiermee komt Simone het team versterken, verdiepen, verbreden en continueren ten gunste van de relaties van AgriCoach. Simone is ruim 20 jaar werkzaam in vak van HRM/HRD & Organisatieadvies. Zij heeft haar ervaring opgedaan binnen het MKB en grote bedrijven in diverse sectoren.

Lees verder