SAMENWERKING BIRKMAN.NL

Vanaf 2003 werkt AgriCoach met de Birkman methode in de agrarische sector. Al vele agrarische bedrijven hebben wij mbv de Birkman informatie vooruit mogen helpen in persoonlijke coaching, loopbaanbegeleiding, teamontwikkeling, sollicitatie/werving/selectietrajecten of bij ontwikkelings- en professionaliseringstrajecten.

De Birkman methode is een unieke, krachtige, robuuste en wetenschappelijk onderbouwde methode die voor mensen, teams en bedrijf versneld leidt tot meer bewustwording, begrip, inzicht, groei en resultaten. Een ideaal sturingshulpmiddel voor de toekomst.

Medio 2019 zijn we een strategische samenwerking aangegaan met Birkman.nl. Hierdoor zitten we nog dichter bij de Birkman kern en zijn we verzekerd van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en wetenschappelijke onderzoeken van Birkman Amerika en Birkman.nl. Zinvol, interessant en praktisch voor ons gelieerde agrarisch Birkman netwerk. 

Obv het bovenstaande kun je me contacten voor:

  • De allernieuwste Birkman rapportages die nog beter leesbaar zijn en er weer “vriendelijker” uitzien;
  • Een opfrisser van jouw Birkman en/of collega en/of team gekoppeld aan jouw actuele vragen en de laatste inzichten voor groei en doorontwikkeling van jezelf, je team en/of het bedrijf;
  • Het laten uitvoeren van een Birkman maatwerktraining over team- en leiderschapsontwikkeling gebaseerd op jouw Birkman rapportages afgezet tegen de nieuwste onderzoeken en inzichten vanuit de Birkman methode;
  • Hoe je het leren en doorontwikkelen van jezelf, medewerkers en teams in het bedrijf inhoud en vorm wilt geven.


Heb je interesse om hierover meer te weten dan sta ik je graag te woord (bas@agricoach.nl, 06-55305268). 

Veel plezier en succes met jouw werkzaamheden en doorontwikkeling (mogelijk mbv de Birkman methode).


2.jpg