OVER ONS

AgriCoach wordt gevormd door Bas van Loon en Simone Rademakers. Allebei al ruim 20 jaar werkzaam in het vak van mens en organisatie. Zeg maar HRM en HRD. Voor grote en kleine agrarische productiebedrijven, adviesorganisaties en gelieerd MKB. Allebei goed in het in beweging krijgen van mensen, teams en organisaties.
Bas als strategisch organisatie adviseur. Simone als adviseur en ondersteuner op HRM-gebied. Zij zorgen ervoor dat jouw leidinggevenden en jouw team met je meegroeien. Dat jouw visie voor de toekomst gedragen wordt door jouw mensen. Door te kijken naar de teamopstelling en de kwaliteiten van de mensen. En daar waar deze nog missen, ze te ontwikkelen of nieuw aan te trekken. Zij zijn ervan overtuigd dat jij en jouw mensen de succesfactor zijn van het bedrijf.

Bas en Simone werken nauw samen met professionals uit hun uitgebreide netwerk. Desgewenst zetten zij hen in voor jouw vraagstukken. De communicatielijnen zijn kort waardoor ze snel kunnen schakelen en resultaat boeken. Alles in het belang van jou, de leidinggevenden, het team en bedrijf.

Wil je nog meer weten over ons?