REFERENTIES

Met ruim 20 jaar ervaring hebben we al heel wat mensen, teams en bedrijven mogen coachen, doorontwikkelen en professionaliseren. En hier zijn we trots op.
Benieuwd wat zij over ons zeggen? Een greep uit hun feedback:

Vevar

“Reeds jarenlang investeren we als bedrijf in mens, organisatie en HR. De mens, onze collega’s en team zijn erg belangrijk om onze visie en ambities concreet te maken. Regelmatig hebben we teamtraining/teambuilding en worden we gecoacht om stappen te blijven zetten met elkaar. Nodig om blijvend sturing te kunnen geven aan alle (komende) veranderingen. Vanaf 2011 helpt Bas van Loon (AgriCoach) ons hierin naar tevredenheid in mee (Maartin en Leon van der Velden, directie Vevar BV)”.

Kwekerij Moors

"Bas is een toegevoegde waarde om alle ideeën uit je hoofd te verplaatsen naar een gestructureerde kapstok voor de organisatie. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en zijn teamtrainingen zijn effectief en plezierig. De kracht van Simone zit in haar HRM kennis waarbij ze de taal van de tuinder spreekt. Als theoretische vraagbaak geeft ze praktisch richting en feedback. Samen vormen zij als AgriCoach een handige hulplijn voor issues op het gebied van mens, team en organisatie" (Rob en Hannie Moors, eigenaren Kwekerij Moors). 

Van Asten Group

"We hebben gemerkt dat door onze keuze voor samenwerking de behoefte naar goede communicatie noodzakelijk is voor een vooruitstrevende bedrijfsvoering in de toekomst. Dit geldt in alle lagen van onze organisatie en zowel in- als extern. Daarbij is Bas van Loon bij ons in beeld gekomen om dit proces te begeleiden, handvatten aan te reiken om de communicatie op een hoger plan te brengen. Daarbij heeft hij het voordeel dat hij “de taal van de landbouw” spreekt" (Monique van de Wolfshaar-van Asten, namens directie en eigenaren Van Asten Group). 

Wim Peters Kwekerijen

"AgriCoach heeft ons fantastisch geholpen bij de verdere professionalisering van ons bedrijf en verdere ontwikkeling van onze medewerkers. Dit heeft ervoor gezorgd dat onze organisatie mee is gegroeid met de ontwikkeling van ons bedrijf" (Wim Peters, eigenaar Wim Peters Kwekerijen BV)

Van Gog Kwekerijen

“Al in 2009 zijn we met AgriCoach in contact gekomen. We zochten tools om elkaar beter te kunnen “begrijpen” en doorontwikkeling van mens, team en organisatie in gang te zetten. Birkman was een tool waar wij mee aan de slag zijn gegaan. Samen met de coaching beviel dit ons zo goed dat we hier tot op de dag van vandaag nog gebruik van maken. Sindsdien verzorgt/ondersteunt AgriCoach coaching, teamtrainingen, HRM advies etc. Alles op maat en naar wens van ons” (Marion van Gog, directeur Van Gog Kwekerijen).

Gubbels Kwekerijen

“Samen met Agricoach zetten we stappen om mens en organisatie nog beter neer te zetten zodat we kunnen doorgroeien naar de toekomst. Ze helpen en denken met de mensen van Gubbels kwekerijen mee om de organisatie door te ontwikkelen en te verbeteren. Het HRM advies, houden van teamtrainingen op maat en het daarbij out-of-the-box denken voegt veel toe. Het is een prettige organisatie om mee samen te werken” (Erik Gubbels (directeur) en Niels van Vlerken (operationeel manager) Gubbels Kwekerijen).

Kwekerij Litjens

"Al diverse jaren verzorgt AgriCoach naar grote tevredenheid op ons bedrijf interne teamtrainingen en coaching van ons team en ons als individuele ondernemers. Hierdoor kunnen we als bedrijf verder ontwikkelen en professionaliseren. Bas weet tijdens de trainingen en de coaching sessies de juiste vragen te stellen en iedereen te prikkelen om samen een doel te behalen. Het uitvoeren van Birkman als coaching instrument biedt daarbij voor ons en onze medewerkers zeker toegevoegde waarde" (Marc en Nicole Litjens, eigenaren en directie Kwekerij Litjens BV).

Genson

“De laatste jaren hebben we onze bedrijven doorontwikkeld en geprofessionaliseerd. Ook de mens, teams en organisatie zijn aangepakt.
In een goede communicatie en samenwerking met de mensen van AgriCoach, hebben we hierin de nodige passen gezet" 
(Peter van Gennip, eigenaar en algemeen directeur Genson)

Kwekerij De Maris

"Na jaren veel aandacht aan de teelt te hebben besteed, werd het tijd om het bedrijf ook op ander vlakken door te lichten. Daarom hebben we AgriCoach ingeschakeld. Met hen hebben we een stappenplan uitgezet hoe we de mensen, team en organisatie van Kwekerij De Maris kunnen doorontwikkelen en professionaliseren. Door de jaren heen zijn er hierdoor veel positieve veranderingen op ons pad gekomen. Samen gaan we de toekomst in naar ons stipje op de horizon!" (Peter en Wendy Maessen, eigenaren Kwekerij De Maris).

12.jpg

HoBleKo Groep BV

“Mijn ervaringen zijn zeer positief. Ons bedrijf heeft net het duwtje in de rug gekregen waarbij ideeën beter vertaald zijn in acties zodat veranderingsprocessen ook daadwerkelijk van de grond zijn gekomen. Ik kan iedereen aanbevelen dat als je goede ideeën hebt en professionele begeleiding zoekt om je organisatie door te ontwikkelen, je aan AgriCoach een juiste partner hebt”
(Gerard Koolen, eigenaar van HoBleKo Groep BV).