REFERENTIES

Met ruim 20 jaar ervaring hebben we al heel wat mensen, teams en bedrijven mogen coachen, doorontwikkelen en professionaliseren. En hier zijn we trots op.
Benieuwd wat zij over ons zeggen? Een greep uit hun feedback:

Van Gog Kwekerijen

“Al in 2009 zijn we met AgriCoach in contact gekomen. We zochten tools om elkaar beter te kunnen “begrijpen” en doorontwikkeling van mens, team en organisatie in gang te zetten. Birkman was een tool waar wij mee aan de slag zijn gegaan. Samen met de coaching beviel dit ons zo goed dat we hier tot op de dag van vandaag nog gebruik van maken. Sindsdien verzorgt/ondersteunt AgriCoach coaching, teamtrainingen, HRM advies etc. Alles op maat en naar wens van ons” (Marion van Gog, directeur Van Gog Kwekerijen).

Gubbels Kwekerijen

“Samen met Agricoach zetten we stappen om mens en organisatie nog beter neer te zetten zodat we kunnen doorgroeien naar de toekomst. Ze helpen en denken met de mensen van Gubbels kwekerijen mee om de organisatie door te ontwikkelen en te verbeteren. Het HRM advies, houden van teamtrainingen op maat en het daarbij out-of-the-box denken voegt veel toe. Het is een prettige organisatie om mee samen te werken” (Erik Gubbels (directeur) en Niels van Vlerken (operationeel manager) Gubbels Kwekerijen).

Kwekerij Litjens

"Al diverse jaren verzorgt AgriCoach naar grote tevredenheid op ons bedrijf interne teamtrainingen en coaching van ons team en ons als individuele ondernemers. Hierdoor kunnen we als bedrijf verder ontwikkelen en professionaliseren. Bas weet tijdens de trainingen en de coaching sessies de juiste vragen te stellen en iedereen te prikkelen om samen een doel te behalen. Het uitvoeren van Birkman als coaching instrument biedt daarbij voor ons en onze medewerkers zeker toegevoegde waarde" (Marc en Nicole Litjens, eigenaren en directie Kwekerij Litjens BV).

Genson

“De laatste jaren hebben we onze bedrijven doorontwikkeld en geprofessionaliseerd. Ook de mens, teams en organisatie zijn aangepakt.
In een goede communicatie en samenwerking met de mensen van AgriCoach, hebben we hierin de nodige passen gezet" 
(Peter van Gennip, eigenaar en algemeen directeur Genson)

Kwekerij De Maris

"Na jaren veel aandacht aan de teelt te hebben besteed, werd het tijd om het bedrijf ook op ander vlakken door te lichten. Daarom hebben we AgriCoach ingeschakeld. Met hen hebben we een stappenplan uitgezet hoe we de mensen, team en organisatie van Kwekerij De Maris kunnen doorontwikkelen en professionaliseren. Door de jaren heen zijn er hierdoor veel positieve veranderingen op ons pad gekomen. Samen gaan we de toekomst in naar ons stipje op de horizon!" (Peter en Wendy Maessen, eigenaren Kwekerij De Maris).

12.jpg

HoBleKo Groep BV

“Mijn ervaringen zijn zeer positief. Ons bedrijf heeft net het duwtje in de rug gekregen waarbij ideeën beter vertaald zijn in acties zodat veranderingsprocessen ook daadwerkelijk van de grond zijn gekomen. Ik kan iedereen aanbevelen dat als je goede ideeën hebt en professionele begeleiding zoekt om je organisatie door te ontwikkelen, je aan AgriCoach een juiste partner hebt”
(Gerard Koolen, eigenaar van HoBleKo Groep BV).