REFERENTIES

Met ruim 20 jaar ervaring hebben we al heel wat mensen, teams en bedrijven mogen coachen, doorontwikkelen en professionaliseren. En hier zijn we trots op. Benieuwd wat zij over ons zeggen? Een greep uit hun feedback:

Genson

“De laatste jaren hebben we onze bedrijven doorontwikkeld en geprofessionaliseerd. Ook de mens, teams en organisatie zijn aangepakt.
In een goede communicatie en samenwerking met de mensen van AgriCoach, hebben we hierin de nodige passen gezet" 
(Peter van Gennip, eigenaar en algemeen directeur Genson)

Kwekerij De Maris

"Na jaren veel aandacht aan de teelt te hebben besteed, werd het tijd om het bedrijf ook op ander vlakken door te lichten. Daarom hebben we AgriCoach ingeschakeld. Met hen hebben we een stappenplan uitgezet hoe we de mensen, team en organisatie van Kwekerij De Maris kunnen doorontwikkelen en professionaliseren. Door de jaren heen zijn er hierdoor veel positieve veranderingen op ons pad gekomen. Samen gaan we de toekomst in naar ons stipje op de horizon!" (Peter en Wendy Maessen, eigenaren Kwekerij De Maris).

12.jpg

HoBleKo Groep BV

“Mijn ervaringen zijn zeer positief. Ons bedrijf heeft net het duwtje in de rug gekregen waarbij ideeën beter vertaald zijn in acties zodat veranderingsprocessen ook daadwerkelijk van de grond zijn gekomen. Ik kan iedereen aanbevelen dat als je goede ideeën hebt en professionele begeleiding zoekt om je organisatie door te ontwikkelen, je aan AgriCoach een juiste partner hebt”
(Gerard Koolen, eigenaar van HoBleKo Groep BV).